İdealist yurtdışı eğitim
İdealist Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 27. Yıl

Cambridge şehir merkezinde gerçekleştirilen The Leys School Cambridge Yaz Okulu, Cambridge Üniversitesi'nin tarihi kolejlerine yakın konumuyla öğrencilere şehrin akademik atmosferini yakından tanıma fırsatı sunar. 1875 yılında eğitim hayatına başlayan okul, geleneksel İngiliz okul kültürünü çağdaş öğrenme olanaklarıyla birleştirir. Eğitim programının yanı sıra öğrencilerin farklı ilgi alanlarına hitap eden kapalı yüzme havuzu, spor salonları, açık hava spor alanları, tiyatro ve drama stüdyoları gibi çeşitli imkanlar da sunulmaktadır. 

 

Çocuklar sabahları 08.00’de velileri tarafından okula bırakılır.

Okulda yapılacak kahvaltının ardından, 09.15-13.00 arası haftada 15 saat Genel İngilizce eğitimi verilir.

13.00-14.00 arası öğle yemeğinin ardından; 17.30’a kadar aktivite programı yapılır. Bu aktivitelere örnekler: futbol, yüzme, kaya tırmanışı, sanat ve el işleri, takım oyunları.

Akşam yemeklerinin ardından ise; öğrencilerin sosyalleşebileceği çeşitli aktiviteler düzenlenir. Bunlar arasında quiz, film gecesi, karaoke, yetenek gösterileri, parti, müzik bingo, takım oyunları ve çeşitli eğlence aktiviteleri bulunur. Çocuklar velileri tarafından saat 21.00’de okuldan alınırlar.

2 haftalık programda üç tam günlük ve üç yarım günlük gezi düzenlenmektedir.

 

Örnek geziler:

Londra: London Dungeons, Covent Garden ve British Museum

Cambridge: Cambridge şehir turu, kolej ziyareti ve alışveriş, Cam Nehri’nde tekne gezisi, King’s College ve Cambridge şehir merkezi

Warwick Castle: Kale ziyareti, şövalye gösterileri ve çeşitli etkinlikler

Thorpe Park: Eğlence parkı ve çeşitli aktiviteler

Akşam saatlerinde öğrencilerin sosyalleşebileceği çeşitli aktiviteler düzenlenmektedir. Bunlar arasında quiz, film gecesi, karaoke, yetenek gösterileri, parti, müzik bingo, takım oyunları ve çeşitli eğlence aktiviteleri bulunmaktadır.

 

Okul Adı: Samiad Leys School Yaz Okulu

Bulunduğu Yer: Cambridge

Yaş Aralığı: 6- 11

Sınıf mevcudu: Maksimum 15 öğrenci

Başlama Tarihleri: 7 Temmuz, 21 Temmuz 2027

Okul Kapanış Tarihi: 4 Ağustos 2027

Varış Günü: Çarşamba

Ayrılma Günü: Çarşamba

Süre: 2 veya 4 hafta

 

Haftalık toplam ücret: 1350 Sterlin 

 

Toplam ücrete dahil olanlar:

Haftada 15 saat Genel İngilizce eğitimi

Okul kayıt ücreti 

3 öğün yemek

Derslerden sonra düzenlenen aktiviteler

Her akşam eğlence aktiviteleri

2 haftalık programda üç tam günlük ve üç yarım günlük gezi

 

Toplam ücrete dahil olmayanlar:

Vize ücreti, uçak bileti, sağlık sigortası

 

Notlar:

Sağlık sigortası okuldan talep edilirse haftalık 14 Sterlin eklenir.

Okulun açık adresi: Leys School The Fen Causeway, CB2 7AD

Programa yatılı katılım seçeneği de mevcuttur.

Tüm milliyetler için maksimum %20 kota uygulanır.

Okulda her dört öğrenci ile bir rehber ilgilenir.

Programda serbest gün bulunmaz. Haftalık program 7 gündür.

Daha fazla...